EU-kontroll Stavanger

EU-kontroll Stavanger

Sikre Kjøretøyet ditt med vår EU-Kontroll

Når det gjelder kjøretøy og veisikkerhet, står en pålitelig og profesjonell EU-kontroll sentralt. Vi er et godkjent bilverksted for å utføre kontrollen av bilen din, Stavanger Bil og Elektro AS går vår forståelse for betydningen av å opprettholde trygge og optimalt fungerende kjøretøy hånd i hånd med vår dedikerte ekspertise og omfattende erfaring.

Vi er stolte over å være et trygt og det foretrukne valget for mange med bil i Stavanger og forplikter oss til å levere grundige og pålitelige tjenester som sikrer at kjøretøyet ditt overholder alle gjeldende krav og forskrifter.

Vår profesjonelle tilnærming, støttet av avansert teknologi og erfarne teknikere, gir deg den tryggheten du trenger for å vite at din bil er i samsvar med alle sikkerhetsstandarder. Velg oss for en EU-kontroll som prioriterer både sikkerhet og effektiv funksjon, og opplev en bekymringsfri kjøreopplevelse.

Hva er EU-kontroll og hvorfor er den viktig?

EU-kontrollen eller PKK som mange kaller det, er en lovpålagt periodisk kontroll som alle kjøretøy over en viss alder må gjennomgå for å sikre at de oppfyller sikkerhetsstandardene som er fastsatt av EU. Dette er en avgjørende inspeksjon som fokuserer på å sjekke kjøretøyets tekniske tilstand og sikkerhetsegenskaper.

EU-kontrollen er viktig av flere grunner:

  • Sikkerhet på veien: Den bidrar til å opprettholde høy sikkerhet på veiene ved å identifisere og rette opp potensielle farer.
  • Lovlig krav: EU-kontrollen er påkrevd ved loven, og du kan risikere bøter hvis du ikke overholder den.
  • Forlenger levetiden på kjøretøyet: Tidlig påvisning og reparasjon av mindre problemer kan forhindre kostbare reparasjoner i fremtiden.
  • Miljøhensyn: En effektiv EU-kontroll hjelper med å redusere kjøretøyenes utslipp og dermed miljøpåvirkningen.

Bestill din neste EU-kontroll i Stavanger her!

Hvorfor velge oss for din EU-kontroll i Stavanger?

  • Erfaring og ekspertise: Vårt team består av sertifiserte og erfarne teknikere som er spesialister på prosessen. Du vil være trygg når du tar din neste EU kontroll i Stavanger hos oss.
  • Effektive inspeksjoner: Vi utfører grundige og effektive kontroller for å sikre at ditt kjøretøy er i samsvar med loven.
  • Pålitelige råd: Vi gir ærlige og pålitelige råd om nødvendige reparasjoner og vedlikeholdstiltak.
  • Konkurransedyktige priser: Våre priser er konkurransedyktige, og du vil alltid vite hva du betaler for.

Les mer om vårt bilverksted her

Hos Stavanger Bil og Elektro AS er din sikkerhet og trygghet på veien vår prioritet. Vi sørger for at ditt kjøretøy er i overensstemmelse med alle EU-standarder, og vi gir deg den nødvendige dokumentasjonen for å oppfylle kravene.

Når er neste EU-kontroll? Sjekk for din bil her

Søk under her for å finne ut når fristen er for din neste EU-kontroll eller hos vegvesenet her.