Elbil-verksted Stavanger

Profesjonelt elbil-verksted i Stavanger

Velkommen til Stavanger Bil og Elektro AS, ditt pålitelige valg av elbil-verksted i Stavanger. Vi forstår viktigheten av å ta vare på din miljøvennlige kjøretøyinvestering, og vårt dedikerte team av eksperter er her for å hjelpe deg med å opprettholde ytelser, effektivitet og levetid for din el- eller hybridbil.

Ekspertise du kan stole på

Vi har lang erfaring med å betjene el- og hybridbiler, og våre sertifiserte teknikere er spesialister på dette feltet. Enten du kjører en ren elbil eller en hybrid med bensinmotor, kan du stole på at vi har kunnskapen og ekspertisen som trengs for å håndtere alle aspekter av service og vedlikehold.

Vi er et MECA godkjent elbil-verksted i Stavanger, som du kan lese mer om her

Tjenester vi tilbyr:

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for el- og hybridbiler, inkludert:

  • Regelmessige serviceintervaller: Vi utfører grundige inspeksjoner og vedlikehold for å sikre at bilen din fungerer optimalt.
  • Batteriservice: Batteriet er hjertet av enhver el- eller hybridbil. Vi kan sjekke batteriets tilstand, utføre nødvendig vedlikehold og erstatte batteriet hvis det er nødvendig.
  • Lading og ladeinfrastruktur: Vi gir råd om ladevaner og kan installere ladeinfrastruktur hjemme eller på arbeidsplassen.
  • Diagnostikk og reparasjoner: Våre eksperter kan raskt diagnostisere og reparere eventuelle problemer som måtte oppstå med elektriske komponenter eller hybriddrivverk.
  • Dekk og hjulservice: Vi tilbyr spesialiserte dekk- og hjultjenester for å optimalisere veigrep og drivstoffeffektivitet.

Miljøvennlig Service

Vi er forpliktet til å redusere miljøpåvirkningen av bilvedlikehold. Derfor bruker vi miljøvennlige produkter og teknikker i våre tjenester, og vi kan hjelpe deg med å minimere ditt karbonavtrykk når du eier en el- eller hybridbil.

Ta kontakt med oss i dag for å planlegge en serviceavtale, eller besøk vårt verksted. Vi er klare til å ta vare på din el- eller hybridbil og hjelpe deg med å holde den i toppform. Velg Stavanger Bil og Elektro AS for pålitelig og profesjonell service for el- og hybridbiler.

Ring oss idag eller bestill time på vårt elbil-verksted i Stavanger her